Erhvervsleasing

Hvis i som virksomhed ønsker at fleksibilitet og mindre kapitalbinding skal være nøgleord i jeres bilsituation. Så kan leasing være løsningen, der giver dig netop dette. Foruden at det binder færre penge, får i gavn af momsfradrag, mindre afskrivning og ofte bedre og sikre biler til jer selv og jeres ansatte.

Hvornår skal man vælge erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er værd at overveje, hvis der ønskes at binde store mængder kapital i virksomhedens biler og køretøjer. Modsat som man ellers skulle have gjort i forbindelse med køb eller finansiering. En af de væsentligste fordele er derfor, at du beholder likviditeten i din virksomhed, i stedet for at binde den i biler.

Ved køb af en firmabil på hvide plader kan ingen del af momsen fradrages. Det gælder også for momsen af de løbende driftsudgifter.

Ved leasing af en personbil forholder det sig anderledes. Løber leasingperioden over mere end 6 måneder, og skal bilen anvendes mindst 10 % til erhvervsmæssig kørsel, er der fradrag for en del af momsen af de løbende leasingydelser.

Vi kan bl.a. tilbyde

Løsninger tilpasset jeres behov

Hos Midt Leasing er jeres behov og ønsker altid vores fokus. Vi sørger for at leasingforløbet bliver simpelt og sikkert. Om bilen i skal bruge, skal have plads til to eller otte personer, skal være lang eller kort, kører få eller mange kilometer, med eller uden service. Så sørger vi for at skræddersy den rigtige løsning, hver gang.