Velkommen hos Midt Leasing

Vi er altid passioneret omkring vores arbejde og skræddersyer altid gerne den rigtige løsning til dig. Vores showroom finder du direkte ud til E45 motorvejen ved Hedensted. Her huser vi vores håndplukkede biler fra hele Europa.
Særligt Mercedes-Benz, Audi, BMW, Land Rover og Porsche. Vores princip er enkelt, vi vil levere Danmarks billigste leasingbil uden at gå på kompromis med service, gennemskuelighed og kvaliteten på bilen.
En leasingaftale omhandler meget mere end kontraktligt forhold og ejerskab. Hos Midt Leasing mener vi, at den personlige service, er essentiel for skabelsen af en langvarig relation. Med nøgleord som pålidelighed, tillid og tryghed er vi med til sikre mere gennemskuelighed for vores kunderne. Med overbevisningen om at alle fortjener den samme service sikre vi, at vores kunder, gæster og besøgende af huset altid for den rette behandling.

Vi er en del af EURO-STEEL DANMARK A/S

Tilbage i 2014 startede E.S. Rental A/S med at lease nye lastbiler til transportbranchen. I dag rummer leasingporteføljen lastbiler, gardin & køletrailer samt entreprenør og landbrugsmaskiner.

I april 2018 åbnede Midt Leasing for første gang dørene til showroomet på Helge Nielsen Allé.

EURO-STEEL DANMARK A/S er en privat ejet, økonomisk ressourcestærk stålgrossist der er specialiseret i salg af bjælkeprofiler og stålplader til hele Europa. I Danmark kender du dem sikkert allerede fra Motorvej E45 ved Hedensted. På ganske kort tid er det lykkedes at tilføje en stor portefølje af personbiler, til den en allerede anselig mængde leasingmateriel.

E.S. Rental & Midt Leasing har fire gange modtaget Børsens anerkendte Gazelle pris*. Dette er takket være loyale kunder, attraktive løsninger og en god portion jysk fornuft.

*henholdsvis i 2018, 2020, 2021 & 2022.