Privat flexleasing

Hvis du ønsker at fleksibilitet og mindre kapitalbinding skal være nøgleord i din bilsituation. Så kan privat flexleasing være løsningen, der giver dig netop dette.

Hvorfor flexleasing?

En af de største fordele ved flexleasing er den økonomiske gevinst i form af besparelser når man leaser sammenlignet med at købe bilen selv.
Disse besparelser kommer sig bedst til udtryk ved biler der koster over 300.000 kroner. Dette skyldes at når bilen leases frem for købes, betaler man ikke for ”luft”(?) i bilen. Altså når en bil normalt købes i Danmark skal man betale alt registreringsafgift på den. Dette afskrives mens man kører i den. Ved leasing derimod betaler man kun for afgiften i perioden man bruger den, og bilens afskrivning er derfor kun på selve bilen – ikke diverse danske afgifter og fjollede tillæg.
Derfor vil du kunne køre i en bedre udstyret bil.

Vi kan bl.a. tilbyde

Løsninger tilpasset jeres behov

Hos Midt Leasing er dine behov og ønsker altid vores fokus. Vi sørger for at dit leasingforløb bliver simpelt og sikkert. Om bilen du har brug for, skal have plads til to eller otte personer, skal være lang eller kort, kører få eller mange kilometer. Så sørger vi for at skræddersy den rigtige løsning, hver gang.