Sæsonleasing

Leasing løsningen til dig, der har en sommerbil du ikke vil betale for om vinteren

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing minder på mange måder om flexleasing. Ved begge leasingformer betales registreringsafgiften hver måned. Det der gør sæsonleasing anderledes er et fokus på leasing af sæsonbetonede biler som fx cabriolet’er og sportsvogne.

En sæsonleasing-aftale består derfor af 2 leasingkontrakter på samme bil. Har du fx en cabriolet, vil en kontrakt være en almindelig flexleasing-kontrakt den halve år med høj sol, hvor du bruger bilen, fx fra april til september. Kontrakt nr. to vil være en stilstandskontrakt, hvor bilen er afmeldt og står opbevaret, i ly for vind og vejr.

Den aktive del af aftalen, i sommerhalvåret – er som udgangspunkt en 6-måneders aftale. En grund til at man laver en stilstandskontrakt er at det bl.a. bliver nemmere at forsikre bilen i vinterhalvåret.

Vi kan bl.a. tilbyde

Løsninger tilpasset dine behov

Når den aktive periode afgrænses, undgår du at skulle betale af på registreringsafgiften i vinterhalvåret, hvor du alligevel ikke nyder en åbne bil på samme måde. Der skal stadig betales for alle 12 måneder, men den samlede månedlige ydelse vil være særdeles lavere sammenlignet med en aftale med 12 aktive måneder. En ting er at der ikke skal betales afgift i de 6 passive måneder, der er samtidig væsentlig lavere udgifter til forsikring, grøn afgift, service, reparation og brændstof, da bilen holder stille.

Med sæsonleasing får du den ultimative frihed til selv at bestemme leasingperioderne samtidig med, at udgifterne bliver lavere end ved almindelig flexleasing.